Products

Schuttingschermen

Schuttingschermen

Een mooie manier om snel uw tuin van een schutting te voorzien: schuttingschermen. Met deze schermen bent u zo klaar. Bekijk ons aanbod online.

Lees meer

Filters

Schuttingschermen

Filters

  • Houtsoort
  • Hout product type
  • Hout behandeling
  • Aantal schuttingplanken
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Palletzending slechts €69,95

Filters:

Tuinschermen online kopen

Snel inkijk in uw tuin verminderen doet u met de tuinschermen van Gervé. In ons aanbod zijn diverse soorten te vinden. Zo kunt u gaan voor een houten schuttingscherm, composiet schuttingscherm of een natuurlijke afscheiding. Bekijk op deze pagina snel ons complete aanbod.

 

Voordelen van tuinschermen

Twijfelt u nog of schutting schermen wat voor in uw tuin zijn? Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Snel en eenvoudige plaatsing
  • Minder schroef- en boorwerk
  • De schermen zijn eenvoudig te vervangen
  • Ruim aanbod

 

Hoe moet u een schutting plaatsen

Zodra u zelf aan de slag gaat met het plaatsen van een schutting, heeft u een aantal producten nodig. Om te beginnen een waterpas, grondboor, hamer, boormachine, touw en meetlint. Daarnaast heeft u ook schuttingschermen, hoekverbinders en schuttingpalen nodig. U begint de klus met het uitmeten van uw schutting en vervolgens plaats u de schuttingpalen (zorg dat deze waterpas is). Vervolgens kunt u beginnen aan het monteren van de tuinschermen. Zelf een schutting plaatsen met tuinschermen is niet heel moeilijk. Neem vooral uw tijd. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Bestel direct online

Heeft u de schutting gevonden die voldoet aan uw wensen? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij Gervé. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben gaan wij er mee aan de slag. Voor vragen of behoefte aan advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen via 0344 798 118 of stuur een mail via [email protected]. Wij helpen u graag.

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Buren. 1500m2 vol inspirerende tuintjes. Ook hier staat één van onze specialisten graag voor u klaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »