Products

Split, Grind & Breuksteen

Split, Grind & Breuksteen

Een mooi looppad aanleggen, dat doe je met het split en grind van Gervé. Ook als je op zoek bent naar breuksteen zit je op deze pagina goed. Bekijk ons complete assortiment split, grind & breuksteen. Alles voor jouw tuin.

Lees meer

Filters

Split, Grind & Breuksteen

Filters

  • Afmeting Grind / Split
  • Kleur
  • Prijs

Kom langs voor een adviesgesprek in onze showroom

0344 798 118

Scherpe prijzen

Kennis en kwaliteit

Persoonlijk advies

1500m2 inspirerende showroom

Snelle levering

Filters:

Split, grind & breuksteen kopen?

Op zoek naar split of grind om een looppad in jouw tuin aan te leggen? Of ga je voor breuksteen om ter decoratie in jouw tuin te verwerken? Bekijk ons ruime assortiment op deze pagina. Wij bieden verschillende soorten split, grind en breuksteen. Kies jouw favoriet en bestel deze eenvoudig op onze webshop!

 

Split

Vaak wordt er gedacht dat grind en split hetzelfde zijn. Toch zit er een verschil tussen beide. Split wordt namelijk gewonnen uit groeves. Om die reden heeft het hoekige vormen. Het voordeel van split is dat door de hoekige vormen het minder beweegt ten opzichte van elkaar. Hierdoor is split perfect voor het aanleggen van terras en looppad of als decoratie.

 

Grind

Grind is, ten opzichte van split, rond en glad van vorm. Dit wordt in rivieren gesleten door water en zand. Tegenwoordig wordt dit ook vaak machinaal gemaakt. Het voordeel van grind is dat door zijn gladde vormen minder vuil en aanslag aan deze steentjes hecht.

 

Grind en split bestaan uit losse stenen, hierdoor zal het regenwater ongehinderd zijn weg vinden naar de ondergrond. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de levensnoodzakelijke grondwatervoorraden bij elke regenbui keer op keer worden aangevuld. Hierdoor sijpelt het water op een natuurlijke manier door in de ondergrond en is een afvoer naar het riool niet meer nodig.

 

Breuksteen & keien

Keien zijn mooi gemêleerd qua kleur. Door het water hebben ze een natuurlijke en rustige uitstraling. Ze dienen zich goed om gebruikt te worden ter decoratie in tuinen of voor het vullen van schanskorven. Keien geven een sierlijke uitstraling aan je tuin. 

 

Bestel jouw siergrind

Heb jij het siergrind gevonden wat perfect staat in jouw tuin? Kies de gewenste hoeveelheid en plaats deze vervolgens eenvoudig in je winkelwagen. Voor meer informatie of voor vragen mag je contact met ons opnemen, wij helpen je graag! Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0344 – 798 118 of mail via [email protected].

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Buren. Hier kan je ons complete assortiment bewonderen. Daarnaast denken onze specialisten graag met je mee. Tot snel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »